İTSO, IV. Liderlik Akademisi Toplantısına Katıldı

30 Kasım 2023 Perşembe 13:35
Bu haber 294 kez okundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun katılımı ile Girne’de gerçekleştirilen IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi’nin açılışına katıldı.

İTSO, IV. Liderlik Akademisi Toplantısına Katıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim ve Meclis üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirilen IV. Liderlik Akademisi Toplantısı yoğun ilgi gördü.

TOBB Başkanı Rifat  Hisarcıklıoğlu,  toplantıda yaptığı konuşmasında, ülke ve bölge ekonomisinin gelişmesine katkı sağlayacak olan  toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmesinde; “Etkinlik kapsamında oda ve borsalarla işbirliği anlaşması yapılarak, Akademik bilgi ile iş dünyasının buluşması sağlanmıştır. Liderlik Akademisi ve sos yo- kültürel etkinliklerle oda borsa başkanlarımız ile bir araya geldik. Özellikle 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi ile ilgili katılımcılara bilgiler verdik. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Amacımız, yaşadığımız kentimiz İskenderun’u ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesine katkı sunmak adına önemli bir toplantıya katılım sağladık”  dedi.

Toplantıda, Yönetim,  Finans yöntemleri, Liderlik Stratejileri Girişimcilik Eko sistemi Finansal Okur Yazarlık, Stratejik Planlar, İşletmelerin Geleceği, Sürdürülebilir Kalkınma ve Tarım, İnsan Kaynakları Yönetimi hakkında katılımcılar bilgilendirildi.



Yorum Gönder