İTSO Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

26 Nisan 2018 Perşembe 17:49
Bu haber 1114 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, 1 Nisan’da gerçekleştirilen seçimler sonrası ilk Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

İTSO Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, 1 Nisan’da gerçekleştirilen seçimler sonrası ilk Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi.
İTSO Meclis Başkanı Okan Belli başkanlığında gerçekleştirilen Nisan ayı Olağan Meclis toplantısında gündemdeki konular oy birliğiyle kabul edilirken, yeni yönetimin uyumu dikkat çekti. Yeni meclis üyelerinin görüş ve temennilerde bulunduğu ilk toplantıda, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz güç birliği vurgusu yaparken, elbirliğiyle İskenderun’a hizmet edeceklerinin altını çizdi.

‘Birlikte Hareket Edeceğiz’

Meclis üyeleri ve meslek komite üyeleriyle birlikte, bölge ekonomisine değer katacak projelere imza atacaklarını söyleyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Seçimler sonrası ilk olağan genel toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimize göstermiş olduğunuz destek ve teveccühlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İTSO olarak, bölge ekonomimize değer katacak her türlü projenin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İskenderun esnaf ve sanayicilerin takdirleriyle Oda’mızın organ üyeliğine seçilen tüm Meclis üyesi, Meslek Komite üyesi arkadaşlarımı da tebrik ediyor, başarılı bir dönem geçirmeyi diliyorum. Yeni süreçte daha çok çalışarak, daha çok projeler üreterek şehrimiz ekonomisine değer katmak için var gücümüzle çalışacağız. Bölgemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini üst makamlara gerekirse Ankara’da en yetkili birimlere ulaştırmak için bundan önce nasıl çaba sarf ettiysek, bundan sonra da aynı azim ve gayretle çalışacağız. Bölgemizin en güçlü sivil toplum kuruluşu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu güçlü oluşumda birlikte hareket etmemiz gerekmektedir. Özellikle Meslek Gurubundaki üyelerle iletişim halinde olarak sizlere iletilen istek, soru ve önerileri bizlere aktarmakla İskenderun’a ve Oda’mıza katkı sağlamasını düşündüğünüz projeleri bizlerle paylaşmanızı istiyorum. Sizlerin önerileriniz bölgemiz ekonomisinin gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

‘El Birliğiyle Daha Güçlü Bir Vakıf Olacağız’

İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı olarak daha çok öğrenciye burs vermek istediklerini söyleyen Vakıf Başkanı Doğan Erten de, “İTSO olarak bir vakfımız var. Bu da bizim ak yüzümüz. Şuan da İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı olarak 122 talebe okutuyoruz ve onlara burs veriyoruz. Bu sayıyı 300’e çıkarmak istiyoruz. Bizler burada ekonomik durumu yerinde olmayan vatandaşlarımızın çocuklarını okutmak için onlara burs veriyoruz. Vakıf olarak yurt projemiz ve daha değişik projelerimiz de var. Bunları da önümüzdeki toplantılarda gündeme getireceğiz. Amacımız; İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı olarak şehrimize daha iyi hizmetler vermektir. Bu hizmetleri el birliğiyle gerçekleştireceğimize inanıyorum ve aramıza yeni katılan Meclis üyelerimize de hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder