İTSO’da Piyasalardaki Dengesiz Fiyat Artışları Görüşüldü

30 Mayıs 2022 Pazartesi 16:56
Bu haber 837 kez okundu

Ticaret ve Sanayi Odası üyesi İş insanları İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaret inde bulundular. Ziyarette, Bülent Reklamdan Bülent Yola, İbrahim Akbaş, Güney Kral Künefe işletmecisi Ferhat Kırmızı, Onur Turan Otomotivden Yılmaz Turan yer aldılar.

İTSO'da Piyasalardaki Dengesiz Fiyat Artışları Görüşüldü

Ticaret ve Sanayi Odası üyesi İş insanları İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket     ziyaret inde bulundular.  Ziyarette,  Bülent Reklamdan Bülent Yola,  İbrahim Akbaş,  Güney Kral Künefe işletmecisi Ferhat Kırmızı, Onur Turan Otomotivden Yılmaz Turan yer aldılar.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarete, ekonomideki son gelişmeler, ticari faaliyette bulunan işletmelerin yaşadıkları mali sorunlar, dolara endeksli ürünleri dengesiz artışları ve bu artışlar sonucunda maliyetlerin yükselmesi ve bu yükselen maliyetlerinde fiyat artışları görüşüldü.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Ticari faaliyette buluna üyelerimiz ve ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik tabloya baktığımızda durum aynı. Sürekli değişen fiyatlar karşısında gerek esnaflarımız gerekse vatandaşlarımız ne yapacağını bilmiyor. Kurlardaki artışlar da fiyatların yükselmesine neden oluyor. Temennimiz bu fiyat artışlarının durması yönünde. İTSO olarak üyelerimizin sorunlarını her fırsatta dinliyor, bu sorunları en yetkili mercilere ileterek çözümler arıyoruz. Temennimiz piyasalardaki dalgalanmaların bir an önce sona ermesidir” dedi.


Yorum Gönder