İTSO’da Yönetim de Tamam

06 Nisan 2018 Cuma 10:11
Bu haber 1397 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO)’nda 54 üye ve 22 meslek grubundan oluşan meclis üyelerinin seçilmesinin ardından, ilk toplantısını yapan meclis yeni yönetimini de belirledi.

İTSO'da Yönetim de Tamam

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO)’nda 54 üye ve 22 meslek grubundan oluşan meclis üyelerinin seçilmesinin ardından, ilk toplantısını yapan meclis yeni yönetimini de belirledi.

Tek liste halinde gidilen seçim sonunda Levent Hakkı Yılmaz, meclis üyelerinin tamamının oyuyla güven tazeleyerek yeniden İTSO başkanlığına getirildi. İskenderun ekonomisine yön verecek olan yeni yönetim, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası başkanı ve yeni yönetiminin yanı sıra TOBB ve disiplin kurulu üyelerini de belirledi. İTSO Meclisi, öğleden sonra gerçekleştireceği ikinci oturumda İTSO Meclis Başkanı ve vakıf yönetimini belirleyecek.

Levent Yılmaz başkanlığında, yeni isimlerin de yer aldığı yeni İTSO Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Gassan Kuran, Selma Yılmaz, Muhsin Yeter, Müfit Tennioğlu, Rüçhan Sanem Akpınar, Mehmet Ünivar, Raşit Özyurt, Hıdır Güneş, Mahir Taner, Yusuf Yılmaz

TOBB Genel Kurul Delegeleri:

Sezer Kara, Yusuf Akar, Nihat Belli, Bayram Alpagül, Bülent Seküçoğlu, Zeki Altun, Fuat Keser

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri:

Nihat Açıkalın, Gülser Yiğit, Cemil Bilgin, Faruk Rende, Yılmaz Arslan, Erman Arıkan

İTSO Meclis Başkanı Okan Belli

İTSO Meclis Başkanı ile ticaret ve sanayi odası bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Kalkınma Vakfı’nın da yönetim Kurulu seçildi.

Tek listeyle yapılan seçimlerde Okan Belli Meclis Başkanı olurken,  İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu da; Doğan Erten, Yusuf Gökay, Münir Emre Kuran, Emin Aşkargenç, Ali Çıtanak, Serdar Kadir Çotulay, Levent Çam, Galip Biçer ve Saadet Özmen olarak belirlendi.




Yorum Gönder