İTSO’nun Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi

30 Kasım 2018 Cuma 11:03
Bu haber 623 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

İTSO'nun Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

İTSO Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirilen Meclis toplantısında gündemdeki konular ele alındı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında; “Odamızda 5-6 Kasım 2018 tarihleri arasında iki günlük bir Akreditasyon Denetimi geçirdik. Odamızda son üç yıllık yani 2016, 2017 ve 2018 yıllarındaki faaliyetlerimiz kapsamında, Bağımsız Denetleme Kuruluşu olan Türk Loydu tarafından, Akreditasyon Denetimi yapıldı. Üyelerimize sağlamış olduğumuz hizmet kalitesini ölçen bu denetimde odamız; C sınıfı akreditasyon sertifikasını B sınıfına yükselterek, bir ilke imza atmıştır. Alınan bu sonuçla, üyelerimize verilen hizmetlerin kalitesinin arttığı, somut verilerle de belgelenmiştir. Denetim esnasında, şahsım, Başkan Yardımcımız Sayın Muhsin Yeter, Muhasip Üyemiz Sayın Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Akreditasyon İzleme Kurulu Başkanımız Sayın Sanem Akpınar, denetçiyle bire bir görüşmeler yapmak suretiyle, odamızın yıllar içerisinde kat ettiği ilerlemeyi denetçiye anlatma imkânı bulduk. Son 3 yıldır yapmış olduğumuz çalışmaları denetçiye anlattık ve kendisiyle istişarelerimiz sonucunda, doğru yolda olduğumuzu da teyit etmiş olduk.

Denetim öncesinde, oda personellerimiz denetime hazırlanmak maksadıyla, uzun çalışma saatleri geçirmiş, odamızı denetim esnasında en iyi şekilde temsil etmek için, özverili çalışmalar yapmışlardır. Bu süreçte, Genel Sekreterimiz liderliğinde, personelimizin birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek ekip ruhuyla hareket etmesi akreditasyon sürecinin ötesinde, bizim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur”  Akreditasyon denetimi sürecinde çalışan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İTSO Kasım ayı meclis toplantısında ayrıca Danimarka Mülteci Konseyi Geçim Kaynakları Proje yöneticisi Gökhan Gülbandılar tarafından Hatay’da Mülteci ve girişimcilere yönelik sağlanan destekler ile ilgili sine vizyon destekli olarak bilgiler verildi.

İTSO Kasım ayı meclis toplantısında Hesapları İnceleme Komüsyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu da meclis üyelerini bilgilendirdi.

Meclis toplantısında ayrıca İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetim kurulu üyeliğine oy birliğiyle Yüksel Cirdi seçildi.

Yorum Gönder