Kadın Girişimciler İTSO ‘ da Toplandı

25 Ekim 2019 Cuma 14:08
Bu haber 536 kez okundu

TOBB Hatay Kadın Girişimciler il icra kurulu yönetimi Ekim ayı toplantısını İTSO’da gerçekleştirdi.

Kadın Girişimciler İTSO ‘ da Toplandı
TOBB Hatay Kadın Girişimciler il icra kurulu yönetimi Ekim ayı toplantısını İTSO’da gerçekleştirdi.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda projeler ele alındı.
TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen; “Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılarda kadın girişimcilerimizin ekonomiye katkıları konusunda fikir alış verişinde bulunuyoruz. Burada amacımız, yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya gelmek, onların fikirleri ile ortak projelerin üretilmesine katkı sağlamak, kadın istihdamına yönelik çalışmalar yapılması konusunda bir araya geliyoruz. Düzenlediğimiz bu toplantılardan ortak projeler de çıkabilmektedir. Kadın Girişimciler olarak yapılacak bu toplantılar ve toplantı sonrasında hayata geçirilecek projelerin ilimiz ve bölgemiz ekonomisine katkı sağlamasını temenni ediyoruz” dedi.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu toplantısına, İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetim kurulu üyeleri ile İl İcra Kurulu yönetim kurulu üyesi ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez katıldı.

 

Yorum Gönder