Marka Kent Arsuz İçin Yola Çıktılar!

24 Haziran 2016 Cuma 14:31
Bu haber 1313 kez okundu

Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) Başkanı Avukat Nadir Urcun ve yönetim kurulu üyeleri Adnan Ağır, Ufuk Ekenel ve Emir Horuz, Arsuz’un ilk sağlık yatırımını yaparak gönülleri fetheden Medica Arsuz Tıp Merkezi ortakları Doktor Salih Yılmaz ve Recai Ekenel’i ziyaret ederek derneğin üyelik rozetini taktılar yatırımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Marka Kent Arsuz İçin Yola Çıktılar!
Medica Arsuz Tıp Merkezi ortaklarından Doktor Salih Ylımaz’ın üyelik rozetini ARİAD Başkanı Avukat Nadir Urcun takarken, Recai Ekenel’in rozetini ise aynı zamanda akrabası olan ARİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Ekenel taktı.

Arsuz halkının en önemli ihtiyacı olan sağlık yatırımıyla yaklaşık 2 yıldır gündemde olan ve yine yaklaşık 1 aydır hizmet veren Medica Arsuz Tıp Merkezi’nin huzur ve güven verdiğine dikkat çeken Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) Başkanı Avukat Nadir Urcun, bölgenin tüm ihtiyaçlarının karşılanması açısından tüm yatırımcı işadamlarını desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Sağlık yatırımını yaparken yüreklerini ortaya koyan ve “Daha yolumuz uzun” diyerek hastane yatırımı müjdesini veren Medica Arsuz Tıp Merkezi ortakları Recai Ekenel ve Doktor Salih Yılmaz’ın çok önemli bir misyonu yerine getirdiklerine dikkat çeken Başkan Avukat Nadir Urcun, böyle yürekli yatırımcıları ARİAD çatısı altında görmekten gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

Arsuz İşadamları Derneği’nin de önemli bir misyonu yerine getirmek gayretine dikkat çekerek, üye olmaktan, Arsuz’un gelişmesine ve büyümesine katkı vermekten mutluluk duyacaklarını belirten Medica Arsuz Tıp Merkezi ortağı Doktor Salih Yılmaz, yatırımcılar olarak halkın beklenti ve ihtiyaçlarını gözeterek Medica Arsuz Tıp Merkezi’ni kurduklarına dikkat çekerek, yarınların daha güzel olduğu bir Arsuz için her türlü katkıyı vermeye devam edeceklerini söyledi.

Hiç aklında yokken Doktor Salih Yılmaz’ın fikriyle sağlık yatırımına yüreğini koyan Medica Arsuz Tıp Merkezi ortağı Recai Ekenel de yaptığı konuşmada, Arsuz’un sorunlarının bir açıdan ele alınarak çözüme kavuşturulması gerektiğini belirterek, ARİAD’ın bu konuda önemli çalışmalara imza atacağına olan inancını ifade etti.

Medica Arsuz Tıp Merkezi’nin kuruluşu yolunda ilk adımları atarken, hayal gibi gelen bir yola girdiklerini ancak daha sonra yüreklerin ortaya konduğu, geceli gündüzlü bir çalışma sonunda hasta kabulleri sonrası halkın memnuniyetiyle birlikte manevi bir haz ve mutluluk yaşadıklarına vurgu yapan başarılı İşadamı Recai Ekenel, Medica Arsuz Tıp Merkezi yatırımının ardından hastane yatırımı için de çalışmalarının sürdüğünü müjdeledi.

Arsuz halkının herşeyin en iyisini hak ettiğini belirten Recai Ekenel, sağlığın ardından eğitim ve turizm gibi önemli yatırımların yapılması gerektiğini belirtirken, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın Arsuz’un hak ettiği yere gelmesi için çalıştığını hatırlatarak, herkesin elini taşın altına koymasıyla birlikte sorunların çözüme kavuşacağını söyledi.

Arsuz İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Ağır da yaptığı konuşmada, çok ciddi ve cesaret isteyen Arsuz’un ilk sağlık yatırımını yaptıkları için Medica Arsuz Tıp Merkezi ortaklarına teşekkür etti.

Arsuz İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Ufuk Ekenel de yaptığı konuşmada, insan odaklı ve markalaşmış bir Arsuz için verilen mücadelenin en önemli adımlarından birisi olan sağlık yatırımının manevi boyutuyla ele alındığında, tarifi mümkün olmayan bir haz ve mutluluk olduğuna dikkat çekerek, yatırımcılara teşekkür etti.

Arsuz İşadamları Derneği Üyesi Emir Horuz da aynı şekilde yatırımcılar Doktor Salih Yılmaz ve Recai Ekenel’i tebrik ederek, bölgenin yetiştirdiği işadamlarının yatırımlarını Arsuz’a yapmalarının ayrı bir önem taşıdığını belirterek, Arsuz’un markalaşması adına atılan tüm adımların önemli olduğuna vurgu yaptı.

Yorum Gönder