Modern Diş Kliniği ‘Dental Clinic’ Açıldı

12 Mayıs 2018 Cumartesi 18:08
Bu haber 1351 kez okundu

İskenderun’un tanınmış Diş Hekimlerinden biri olan Emir Selim Yazar, Şehitpamir Cadesi 4 Nolu Belediye İşhanı kat 2 daire 12’de açtığı Dental Clinic’i İskenderun halkının hizmetine sundu.

Modern Diş Kliniği ‘Dental Clinic' Açıldı

İskenderun’un tanınmış diş hekimlerinden, aynı zamanda MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar, diğer muayenehanelerden farklı olarak, son teknolojik aletlerle donatılan ve hastalarına hastane ortamını aratmayacak şekilde dizayn edilen Dental Clinic’i halkın hizmetine sundu.

Şehitpamir Caddesi 4 No’lu Belediye İşhanı Kat: 2 Daire:12 adresinde faaliyete başlayan Dental Clinic’in açılış töreninde Diş Hekimi Emir Selim Yazar’a en büyük desteği eşi Seval Kirmit Yazar ve iki çocuğu verdi.

Belediye başkanlarından, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarından esnaf oda başkanlarına, muhtardan meslektaşlarına kadar çok sayıda davetliyi açılışta buluşturan Diş Hekimi Emir Selim Yazar, tüm ağız ve diş sağlığı hizmetlerini oldukça teknolojik cihazlar ile hijyenik ve sağlıklı şartlarda İskenderun Halkı’na sunacak olmanın haklı gurunu yaşadı.

‘Diş Sağlığı Bizden Sorulur’

Dental Cliniği açmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Diş Hekimi Emir Selim yazar, “Dental Cliniğimiz, son teknolojik aletlerle donatıldı. Ağız ve diş sağlığı tedavilerinde, tüm uzmanlık dallarında uluslararası standartlara uygunluğu onaylanmış yöntemlerimizle, her kesime hitap etmekteyiz. Deneyimli personelimiz ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla, hasta memnuniyetini birincil amaç olarak görmekteyiz. Endişeli olan ya da ağız sağlığı yönünden tıbbi bir duruma düşen her yaştan hastalar dahil olmak üzere, çocuklar ve yetişkinler için kapsamlı diş bakımı yapabiliyoruz. Bugün de kliniğimizin açılışını gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan, açılışımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelesini Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet Halk Partisi 23. Dönem Milletvekili Aziz Yazar, MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İbrahim Gül, MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Adnan Akdaş, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Güven Makina ve Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, Diş Hekimi Emir Selim Yazar, Palmiye Hastanesi YK Üyesi olan eşi Seval Kirmit, Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri birlikte kesti.

Davetlilerin açılış kurdelesi kesmesinin ardından, Diş Hekimi Yazar ağız ve diş sağlığının önemine değinerek, klinikteki yeni teknolojik cihazlar hakkında bilgiler verdi.



Yorum Gönder