Özler Lojistik’ten İTSO ‘ya Sıcak İlgi

05 Kasım 2019 Salı 13:39
Bu haber 604 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Bölgemizde Lojistik sektöründe faaliyet gösteren Özler Lojistik tesislerini ziyaret etti.

Özler Lojistik'ten  İTSO ‘ya Sıcak İlgi
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Bölgemizde Lojistik sektöründe faaliyet gösteren Özler Lojistik tesislerini ziyaret etti.
Özler Lojistik Genel müdürü Bilal Öz, İTSO yönetimini kapıda karşıladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette özellikle İskenderun Körfezinde ticarette önemli yer tutan liman ve lojistik sektörü ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Özler Lojistik Genel müdürü Bilal Öz, İskenderun’un sanayi ve liman şehri olduğuna vurgu yaparak, lojistik sektörünün bölgede önemli iş ve istihdam oluşturduğuna dikkat çekti.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun Limanının özelleşmesi ve konteyner taşımacılığın artması ile bölgede gerek nakliye, gerekse lojistik sektöründe gözle görünür canlılık olduğunu belirterek; “İskenderun Demir-Çelik, Filtre, nakliye ve lojistik bakımından bölge ekonomisinde lokomotif görevi görmektedir. Sizler de bu kulvar da bölgemize önemli hizmetler veriyorsunuz. Özler Lojistiğin bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve bölgemize sağladığınız iş ve istihdamdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Özler Lojistik Genel müdürü Bilal Öz’e yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı günün anısına kahve ve fincan takımından oluşan plaketi takdim etti.

Özler Lojistiğin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Yorum Gönder