'Turhan Home Center' Hizmete Açıldı!

01 Eylül 2016 Perşembe 11:00
Bu haber 1851 kez okundu

Mobilya ve Dekorasyon sektöründe Hatay'a çığır atlatacak olan 'Turhan Home Center' İskenderun'da hizmete açıldı.

'Turhan Home Center' Hizmete Açıldı!
Mobilya ve Dekorasyon sektöründe Hatay'a çığır atlatacak olan 'Turhan Home Center' İskenderun'da hizmete açıldı. İşadamı Mehmet Turhan'ın işletmeciliğini yaptığı 'Turhan Home Center' dünya çapındaki kalitesi ve birbirinden farklı tasarımlarıyla büyük beğeni topluyor.  Mustafa Kemal Mah. İbrahim Karaoğlanoğlu Cad. NO:162 ( E - 5 Karayolo üzeri) adresinde hizmete açılan 'Turhan Home Center' kentin tanınan mimarlarından Ufuk Tennioğlu'nun mimarisiyle büyüleyici bir zenginliğe hitap ediyor.

Protokol Bu Açılışta Toplandı!

'Turhan Home Center' için düzenlenen açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın,  İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kurumu temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Başkan Seyfi Dingil: ‘İskenderun'a Renk Kattı’

Açılış programına Alevi Cemaati Kanaat Önderi  Şeyh  Minnan Gündüz'ün okuduğu kuran-ı kerim tilaveti ile başlandı. Yapılan duanın ardından ilk konuşmayı yapan İskenderun  Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 'Turhan Home Center' için işadamı Mehmet Turhan'a teşekkür etti. Turhan Home Center'ın İskenderun'a ayrı bir güzellik ve renk kattığını kaydeden Başkan Seyfi Dingil, "böyle bir zamanda böylesi bir yatırım yapan Mehmet Turhan beyefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Lütfü Savaş: ‘Hatay'a Mobilya Sektöründe İvme Kazandıracak’

Seyfi Dingil'in ardından konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ta Hatay halkının 'Turhan Home Center' ile büyük bir markaya sahip olduğunu kaydetti. Turhan Home Center'ın gerek mimari yapısıyla gerekse kalitesiyle sektörde Hatay'a ivme kazandırabileceğine vurgu yapan Savaş, 'Turhan Home Center' Yöneti Kurulu Başkanı Mehmet Turhan ve ailesine teşekkür etti.

'Turhan Home Center' Tasarımları Gıptayla İzlendi!

Savaş'ın sona eren konuşmasıyla İskenderun Müftü Yardımcısının dualarıyla Turhan Home Center'ın açılış kurdelesi kesildi.  El işçiliği, el oyması ve özel tasarımlarıyla davetlilerin gıpta ile izlediği Turhan Home Center, binanın her katında olan farklı tasaraımlarıyla büyük beğeni topladı.

Mehmet Turhan: ‘Kaliteden Ödün Vermeyeceğiz’

Protokol mensuplarını Turhan Home Center yönetim katında ağırlayan işadamı Mehmet Turhan, Turhan Home Center'ın yıllarca kaliteden ödün vermeyen çizgisine devam edeceğini söyledi. Mobilyaların hepsinde ayrı bir el işçiliği olduğunu ve makine kullanılmadan mobilyaların el oyması ile hazırlandığını anlatan Turhan Home  Center Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Turhan, bu tasarımların dünyada eşi ve benzeri olmadığını tamamının 'Turhan Home Center' tarafından hazırlandığını belirtti.

İşadamı Turhan, son olarak açılışlarına katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kapılarını Hatay halkına açan 'Turhan Home Center' gün boyu ziyaretçilerini ağırladı.

Yorum Gönder