Yıldız Kebap’a Görkemli Açılış

27 Ekim 2018 Cumartesi 15:04
Bu haber 1000 kez okundu

İşletmeciliğini Ülkü Ocakları İskenderun ilçe Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Halil Yıldız ve Gürkan Kılıçoğlu'nun yaptığı Yıldız Kebap Salonu Pac Meydanında görkemli bir açılışın ardından hizmete girdi.

Yıldız Kebap'a Görkemli Açılış

İşletmeciliğini Ülkü Ocakları İskenderun ilçe Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Halil Yıldız ve Gürkan Kılıçoğlu'nun yaptığı Yıldız Kebap Salonu Pac Meydanında görkemli bir açılışın ardından hizmete girdi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Şahutoğlu, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, MHP İskenderun Belediyesi Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

Açılışı CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP İskenderun Belediyesi Meclis Üyeleri hep birlikte gerçekleştirdiler.

Yıldız Kebap Salonu'nun açılışına siyaset dünyasının birçok siması katıldı. Açılış öncesi kısa bir açıklama yapan işletmecilerden Gürkan Kılıçoğlu, Yıldız Kebap olarak İskenderun halkının hizmetine girdiklerini ifade ederek katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, bereketli ve hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Bugün burada İskenderun’da birçok rengi gördüm. Dedim ki aferin herkesle dost olmuş, herkese bir el uzatmış gönül koymuş. Burada çok renkli insanlar var, bu renkli insanları bir araya topladığı için öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. Yeni bir başlangıç yapıyor. Bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum.”

Açılışın ardından işletmeciler Ülkü Ocakları İskenderun ilçe Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Halil Yıldız, Gürkan Kılıçoğlu işletmeleri hakkında bilgiler vererek daha sonra davetlilere kebap ikramında bulundular.


Yorum Gönder