Yolcu Elektrik Aydınlatma Dünyası Hizmete Açıldı!

24 Eylül 2016 Cumartesi 18:08
Bu haber 1309 kez okundu

Yolcu Elektrik Aydınlatma Dünyası geniş yelpazesiyle yeni adresinde büyüyerek hizmete açıldı.

Yolcu Elektrik Aydınlatma Dünyası Hizmete Açıldı!
Yolcu Elektrik Aydınlatma Dünyası Yeni Yerinde Hizmete Açıldı!

Yolcu Elektrik Aydınlatma Dünyası geniş yelpazesiyle yeni adresinde büyüyerek hizmete açıldı. İşini ve çapını büyüterek Çay Mahallesi Raif Paşa Caddesinde törenle hizmete açılan Yolcu Elektrik Aydınlatma Dünyası’nın açılışı görkemli oldu. Yolcu Elektrik Aydınlatma Dünyası’nın açılışına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Musa Mert ile birçok esnaf ve davetli katıldı.

İstanbul’da da hizmet veren işletmenin Açılışında kurdeleyi keserken bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Firma İşletmecilerini tebrik ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi. Başkan Seyfi Dingil her açılışın İskenderun ekonomisine katkı ve istihdam olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Musa Mert ile genç İş adamları Mehmet Yolcu ve Hakan Güçbilek hep birlikte kurdele kesimini yaparak işyerini hizmete açtılar.

Açılışın ardından Yolcu Elektrik Aydınlatma Dünyasını gezdiren genç işletmeciler davetlilere bilgiler verdiler. Açılışın ardından İşletme tarafından yapılan çekilişle  bir kişiye Televizyon hediye edildi. Şanslı numarayı ise İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun çekerek belirledi ve hediyeyi kazanan kişiyi tebrik etti

Yorum Gönder