10 Kasım'da Yükseliş Koleji'nin Konuğu Albay Erhan Altunok Oldu!

11 Kasım 2023 Cumartesi 15:16
Bu haber 182 kez okundu

Saat 19.00 da yoğun katılımlı bir şekilde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program başladı.

10 Kasım'da Yükseliş Koleji'nin Konuğu Albay Erhan Altunok Oldu!

Saat 19.00 da yoğun katılımlı bir şekilde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program başladı.

Gecenin sunuculuğunu Ortaokul Öğrencilerimiz Özcan Aslı Civelek ve Yağız Eser üstlendi.

Bu hüzünlü geceye İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HBB Başkan Vekili Adnan Özkaya, İSTE Rektör Yardımcısı Murat Örnek, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Murat Demir, İskenderun Gaziler Derneği, Ariat Başkanı Adnan Ağır, Gazeteciler, bir çok kıymetli STK temsilcileri, velilerimiz ve öğrencilerimiz  katılarak bu hüzünlü geceyi andılar.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem “85. ölüm yılında her zaman sevgi ve minnetle anarken, Yükseliş Koleji’nin vizyon ve misyonumuz olarak bizler Atatürk gibi gençler yetiştirebilirsek asıl hedefimize ulaşmış olacağız “ dedi.

Emekli Albay Erhan Altunok 10 Kasım’a özel konuşmasında “Atatürk bir ilimdir çağdaş bir ilim bir bilimdir karanlığı gelip geçen bir anahtardır. Bize en büyük emaneti Türkiye Cumhuriyet’i her zaman ebedi kalacaktır”dedi.

Kurucumuz Nuri Üysen,  Albay Erhan Altunok adına Tema Vakfı ile dikilen fidanların belgesini  kendisine takdim etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Yönetmen Onur Sökmen adına Tema Vakfı ile dikilen fidanların belgesini kendisine takdim etti.

Anma programı sonunda ise Yükseliş Koleji Ortaokul öğrencileri, yönetmen Onur Sökmen önderliğinde Atatürk’ü Anma günü için hazırladıkları tiyatro gösterisini sergilediler.  Tiyatro, katılan herkes tarafından büyük beğeni topladı.

Günün sonunda Kurucumuz Nuri Üysen, Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem, katılan ve bu özel gecede emeği geçen herkese teşekkür ettiler.


Yorum Gönder