Ahmet Şafak ve Şükriye Tutkun 15 Temmuz’da İskenderun'da Sahne Aldı

16 Temmuz 2022 Cumartesi 14:03
Bu haber 417 kez okundu

İskenderun Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen etkinliklerde ünlü sanatçı Şükriye Tutkun ve ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı.

Ahmet Şafak ve Şükriye Tutkun 15 Temmuz'da İskenderun'da Sahne Aldı

İskenderun Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen etkinliklerde ünlü sanatçı Şükriye Tutkun ve ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Atatürk Anıt Alanı’nda ünlü sanatçı Şükriye Tutkun ve ünlü sanatçı Ahmet Şafak ile 15 Temmuz Milli Birlik Günü coşkuyla kutlandı. Birbirinden güzel eserler seslendiren konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İskenderun Anıt alanında sahne alan Sanatçı Ahmet Şafak, “Öncelikle böyle önemli bir günde burada olmamı sağlayan İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ’ya, Hatay Vali yardımcısı Erhan Günay’a, Ak Parti Hatay Millet Vekili Abdulkadir Özel’e, Ak Parti Hatay Millet Vekili Lütfü Kaşıkçı’ya teşekkür ediyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanı için canını feda eden şehitlerimizi sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet ruhları şad olsun” dedi.

O gecenin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “O geceye dair damağımızda öyle lezzetler, öyle lezzetler kaldı ki, birbirimizi omuzladık. Yaralılarımızı taşıdık. Gazilerimizin alnından öptük. Birbirimize o süs havuzlarındaki suyu ikram ettik. O süs havuzlarında abdest alıp, şahadete hazırlanan kardeşlerimize tanık olduk. Çünkü biz şehit şehit büyüyen bir vatanın, şahadet ile tapusu alınmış bir vatanın evlatlarıyız. Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin” diye konuştu.

Ahmet Şafak konseri sonrasında 00.13’ü gösterdiğinde tüm Türkiye de olduğu gibi İskenderun’da da tüm camilerde selalar okundu. Okunan selanın ardından program son buldu. Programın ardından kimi vatandaşlar ise demokrasi nöbetlerine devam etti.

Gece geç saatlere kadar süren programda vatandaşlara İskenderun Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.








Yorum Gönder