AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İskenderun’da

22 Eylül 2022 Perşembe 13:08
Bu haber 376 kez okundu

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda alınan karar gereği şehirleri gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, İskenderun’da bir dizi ziyaret ve program gerçekleştirdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İskenderun'da

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda alınan karar gereği şehirleri gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, İskenderun’da bir dizi ziyaret ve program gerçekleştirdi.

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi beraberinde AK Parti Hatay Milletvekilleri, İl Başkanları, İlçe Belediye Başkanları makamında konuk etti.

Genel Başkan Yardımcısına kentin ve İskenderun Belediyesinin çalışmaları hakkında genel bilgiler aktaran İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini sundu.

Belediye ziyareti sonrasında Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Konferans Salonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki vatandaşlar ile buluştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Belediye başkarı vatandaşlarla gönül bağını koparmaması gerektiğine dikkat çekerek İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’ya İskenderun’da yaptığı başarılı projeler ile ilgili teşekkür etti.

Gece gündüz demeden çalışan ve  topluma hizmet etme amacıyla iş başına geldiklerini anlatan Özhaseki,“Belediyelerimiz gayret ediyorlar, uğraşıyorlar, güzel eserler ortaya koymaya çalışıyorlar. Gurur duyuyoruz. Çok şükür yaptıklarımız da ortada. Merkezi hükümet olarak kazandırdığımız eserler son 20 yıl içerisinde Türkiye'ye değer kattı.

Bugün çözmek zorunda olduğumuz ufak tefek sıkıntılarımız ve problemlerimiz olsa da Allah'a şükür bunların da üstesinden geleceğiz. AK Parti ailesine de sesleniyorum, başınızı lütfen dik tutun, her zaman bizim anlımız açık” ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Hatay milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanveredi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Başkanı Adem Yeşildal, İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Ak Parti’li belediye başkanları ve partililer katıldı.














Yorum Gönder