ALTAN:HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK

17 Şubat 2016 Çarşamba 16:03
Bu haber 827 kez okundu

PAYAS BELEDİYE BAŞKANI ALTAN:HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK

ALTAN:HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a bir plaket verildi. Altan, yöneticiliğin zor bir iş olduğunu alışana kadar zaman geçtiğini belirtti.

İGC’ye Kutlama ziyareti yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İGC Başkanı Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Payas Belediye Başkanı Altan, yöneticiliğin zor bir görev olduğunu, alışana kadar zaman geçtiğini, bu zaman sürecinin Belediye Başkanlığında 3-4 yılı bulduğunu belirtti. İlk kez Başkan seçilen birinin ilk yılının kutlama ziyaretleriyle geçtiğini. İkinci yılının buna devam ederek, “dur bakalım hele yerimize alışalım, işlere bakalım’’ ile sürdüğünü, üçüncü yılının çevreye, koltuğa , projelere ısınma yılı olduğunu belirten Altan, Başkanların 4.yıldan sonra aha aktif ve çalışkan olarak görevi sürdürdüklerini ifade etti.
Zamanını iyi değerlendiren bir Belediye Başkanının, bazen seçim vaatleriyle şehrin ihtiyaçları gerçekleri arasında gidip-geldiğine dikkati çekerek, “Bu çerçeveden bakarsan dördüncü yılına giren Belediye Başkanları artık hizmete yönelirler. İlk birkaç yıl kazanılmamış yıllar olacaktır. Hizmet etmek isterken, bunu engellemeye, başarısız olması için uğraşmaya yönelik girişimlerle de karşılaşabilir. Başarısını tutumu ile belirleyecektir. Bu arada hem hizmet etmek hem de sosyal olmak çok önemlidir. Biz de elimizden geleni halkımız için yapmaya gayret ediyoruz”
Birkaç yıldır tartışılan Başkanlık sistemiyle ilgili görüşlerini açıklayan Altan, “henüz hangi tip başkanlık olacağına ilişkin bir karar yok” dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, evsiz basın mensuplarının ev sahibi olması için çalıştıklarını belirterek, “gazeteciler kimseye muhtaç olmamalıdırlar. Aksi halde olumsuz durumlarla karşılaşabİliyoruz. Sayın İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil bu konuda bize söz verdi ve ona güveniyoruz. “
Cıncık, mesleğini iyi niyetle yapmayanlara karşı olarak çalışmaların sürdüğünü de belirten Cıncık, bölgeye yaptığı hizmetler ve İGC’ye katkıları nedeniyle bir plaket sundu. Altan, “gözümüz, kulağımız ve sesimiz olan sizlerden bu plaketi aldığım için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Gönder