ARİAD Dayanışma Gecesi Düzenledi

30 Ekim 2021 Cumartesi 12:55
Bu haber 788 kez okundu

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) dayanışma ve yeni üyeleriyle tanışma yemeği düzenledi.

ARİAD Dayanışma Gecesi Düzenledi

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) dayanışma ve yeni üyeleriyle tanışma yemeği düzenledi.

ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Arsuz Esinti Kafe’de düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Arsuz ortak paydasında ortak akılla hareket ederek, hak edilen konuma ulaşmak için çalıştıklarını söyledi.

Dayanışma gecesine Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barkın Eryılmaz, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Arsuz Gazeteciler Derneği Başkanı Rafi Sümbültepe, ve dernek üyeleri katıldı.

Gecede açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Ağır; ’Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Arsuz İş İnsanları Derneği’mizin (ARİAD) geleneksel olarak düzenlediği bu anlamlı gecede sizlerle bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. ARİAD her sene geleneksel olarak düzenlediği bu etkinlikle bizlere, hem Cumhuriyetimizin kuruluş coşkusunu birlikte yaşama imkânı vermekte, hem de ARİAD’ın yürüttüğü çok çeşitli yardım faaliyetlerine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşatmaktadır. Nitekim bu geceden elde edilecek gelir Gözcüler Aşık Veysel Anadolu Lisesi’nin yemekhane inşaatına katkı olarak iletilecektir. Esasen bildiğiniz üzere, ARİAD’ın kuruluş amaçlarından biri de eğitime destek vererek katkı sağlamaktır. Bu görevi de büyük bir özveri ve başarıyla yerine getirmektedir. ARİAD zaman içinde yardım ve faaliyet alanını eğitimden sağlığa kadar birçok sahayı içine alacak şekilde genişletmiştir. Bu gece vesilesiyle bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. Bu anlamlı gecemize katılarak, bizleri onurlandıran tüm misafirlere teşekkür ediyorum. Gecemizin eğlenceli ve dostluk içerisinde devam etmesi dileğiyle herkese iyi eğlenceler diliyorum.’’ Diye konuştu.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’da yaptığı konuşmada; “Her alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin daha da artmasını temenni ediyorum. Birlikten kuvvet doğar sözünün bilincindeyiz. Sizlerle birlikte olduğumu ve yüreğimin sizlerle attığını bilmenizi istiyorum. Arsuz İş İnsanları Derneği ve üyelerine ilçeye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gözcüler Aşık Veysel Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Özer’de yaptığı konuşmada Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine okula yapılacak olan yemekhane inşaatına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ise bu gecenin oluşumunda emeği geçenlere teşekkür ederek, Arsuz İş adamları Derneği başkan, yönetim kurulu ve üyelerini kutlayarak başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Konuşmaların ardından Arsuz İş İnsanları Derneğinin üyelerine sertifikaları takdim edilirken, gece şarkılar ve türküler eşliğinde son buldu.








Yorum Gönder