Arsuz Kaymakamlığı Esnaf Toplantısı

10 Temmuz 2021 Cumartesi 09:53
Bu haber 414 kez okundu

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneğinin koordinesinde Kaymakam Musa SARI, Belediye Başkanı Asaf GÜVEN, Kurum amirleri ve esnafların katılımı ile İlçemiz esnafının mevcut durumu, sorunları, pandemi sürecine ilişkin talepleri üzerine istişare ve çözüm toplantısı gerçekleştirildi.

Arsuz Kaymakamlığı Esnaf Toplantısı

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneğinin koordinesinde Kaymakam Musa SARI, Belediye Başkanı  Asaf GÜVEN, Kurum amirleri ve esnafların katılımı ile İlçemiz esnafının mevcut durumu, sorunları, pandemi  sürecine ilişkin talepleri üzerine istişare ve çözüm toplantısı  gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşma yapan ARES-DER  Başkanı Diyap GÖKPINAR,  esnafın sorunlarını dinlemek üzere toplantıya katılan Kaymakam SARI  ve Başkan GÜVEN ’e duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken Kaymakamımız Musa SARI , yaptığı konuşmada pandemi sürecinin başından bu yana alınan tedbirler, ilçemizde görülen vakalar, uygulanan yaptırımlar üzerine bir bilgilendirme yaptıktan sonra, ilçemizde  yürütülen  projeler hakkında bilgi verdi. Yapılan çalışmalarla ilgili esnafların görüşlerini de alan Kaymakam  SARI , ilçemizde  yapılan güzel çalışmaların yanı sıra yapımına başlanacak olan yatırımlar üzerine bilgilendirmeler yaptı ve katılımlarından dolayı esnafa teşekkür etti.

Konuşmalar sonrası esnafların sorunları dinlendi ve çözümü üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya Kaymakam Musa SARI , Belediye Başkanı Asaf GÜVEN, Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever KALKAN , Jandarma Komutanı Erkan KARAKAŞ ,Sağlık Müdürü Yasin YILDIRIM, Tarım Müdürü Serkan YILMAZ , Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ , ARES-DER  Başkan Diyap GÖKPINAR  ve dernek üyeleri ve esnaf katıldı.






Yorum Gönder