Arsuz Kaymakamlığı Tedbirleri Arttırdı

08 Temmuz 2020 Çarşamba 17:42
Bu haber 810 kez okundu

Koronavirüse (COVID-19) karşı ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Arsuz Kaymakamlığı, önlemlerine bir yenisini daha ekledi.

Arsuz Kaymakamlığı Tedbirleri Arttırdı
Koronavirüse (COVID-19) karşı ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Arsuz Kaymakamlığı, önlemlerine bir yenisini daha ekledi. Tüm kurumları içerisinde bulunduran Hükümet Konağı’nda yaya ve otopark girişlerini tek noktaya düşüren Kaymakamlık, tedbirler kapsamında binanın girişine dezenfekte cihazı yerleştirdi.

Hem vatandaşların, hem de kamu çalışanlarının sağlığı için ateş ölçümü ile maske denetimi de yapılan modern kaymakamlık binasının girişindeki denetim noktasına yerleştirilen dezenfekte cihazını inceleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, cihazı hibe eden Avlar Kimya Şirketi’ne teşekkür etti.

Kaymakam Musa Sarı, dezenfekte cihazının hemşerileri olan Çetillik Mahallesi eski muhtarı Yılmaz Avlar ve ailesine ait olan Avlar Kimya Şirketi tarafından üretildiğini belirterek, COVİD-19 riskini en aza indirgeyecek olan cihazın halk sağlığına katkı sağlayacağını dile getirirken, vatandaşlara sosyal mesafe ve hijyen konusunda alınan önlemlere uymaları için de çağrıda bulundu.

Yorum Gönder