Arsuz’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

31 Ağustos 2018 Cuma 13:35
Bu haber 867 kez okundu

Şanlı Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanıyla dolu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96’ıncı yıldönümü Arsuz’da kutlandı.

Arsuz'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

Şanlı Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanıyla dolu, 30 Ağustos  Zafer  Bayramının 96’ıncı yıldönümü Arsuz’da kutlandı.

Kutlama programına ;   Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Albay Cengiz Çoban,  Belediye  Başkanı  Nazım  Culha,  ilçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak İnan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Siyasi Parti Teşkilatları ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Şehit Aileleri ve Gaziler, Askeri Erkân, Emniyet Personeli, Mahalle Muhtarları çok sayıda vatandaş katıldı.

 Kaymakam Musa Sarı, Garnizon Komutanı Cengiz Çoban ve İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul ederek, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, askeri erkân ve diğer katılımcılar ile bayramlaştılar.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kent Meydanında Ata’nın manevi huzuruna Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlayan çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemine yönelik konuşma ve şiirlerin ardından program sona erdi.

Yorum Gönder