‘Arsuzlu Dönerci Yusuf Usta’ İskenderun’da Hizmete Girdi

07 Kasım 2022 Pazartesi 16:24
Bu haber 375 kez okundu

Arsuz’un döner’de markalaşmış isimlerinden ‘Arsuzlu Dönerci Yusuf Usta’ İskenderun Yenişehir Mahallesi’nde hizmete girdi.

‘Arsuzlu Dönerci Yusuf Usta' İskenderun'da Hizmete Girdi

Arsuz’un döner’de markalaşmış isimlerinden ‘Arsuzlu Dönerci Yusuf Usta’ İskenderun Yenişehir Mahallesi’nde hizmete girdi.

Arsuzlu Yusuf Usta’nin oğlu Mehmet Ali Gök yönetiminde İskenderun’da ki ilk şubesinin açılışına CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, İskenderun Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, basın mensupları ve bir çok davetli katılım sağladı.

Açılışta konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, işyeri sahibi Arsuzlu Yusuf Usta ve oğlu Mehmet Ali Gök’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi.

Arsuzlu Dönerci Yusuf Usta adını marka yolculuğunda daha ileriye taşıyan ikinci kuşak temsilcisi Mehmet Ali Gök, 1971’den bu yana babası Yusuf usta’nın seyyar satıcılıkla başlayan dönercilik macerasını 2. Şube ile taçlandırdıklarını belirtti.

Açılış kurdelesi kesimi sonrası ilçe protokolü ve davetlilere et ve tavuk döneri ikram edildi.(Haber:Şirvan Selçuk)














Yorum Gönder