Bahar Öğretmen Anısına Kütüphane Yaptırıldı

06 Şubat 2020 Perşembe 10:44
Bu haber 594 kez okundu

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Üçgüllük İlkokulu’nda vefat eden öğretmenleri Bahar Ekenel Bayraktar anısına yaptırılan kütüphane ve akıl oyunları sınıfının açılışını yaptı.

Bahar Öğretmen Anısına Kütüphane Yaptırıldı
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Üçgüllük İlkokulu’nda vefat eden öğretmenleri Bahar Ekenel Bayraktar anısına yaptırılan kütüphane ve akıl oyunları sınıfının açılışını yaptı.  Okul idaresi, öğretmenler, veliler, Mimarlar Odası ve çeşitli kesimlerin katkısı ile yaptırılarak hizmete açılan kütüphanenin açılış töreninde, yaklaşık 3 ay önce vefat eden Bahar Öğretmen’in ailesi duygulu anlar yaşarken, açılışa katılan herkesi de duygulandırdı.

Açılışa Kaymakam Musa Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Okul Müdürü Mehmet Atar, okul yönetimi, öğretmeler, Bahar Ekenel Bayraktar’ın ailesi, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okulun Rehber Öğretmeni olan Bahar Ekenel Bayraktar’ın okulda yapılmasını istediği en büyük hayali olan kütüphane ve akıl oyunları sınıfını gerçeğe dönüştüren herkese teşekkür eden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Bahar öğretmeni ve ailesini yakından tanıyorum. Eğitim sevdalısı ve her kesim tarafından çok sevilen bir arkadaşlarını kaybeden okul idaresinin, bu çalışmayı yapmış olması hem çok anlamlı, hem de O’nun ne kadar sevildiğinin de bir göstergesidir. Ailesine ve sizlere tekrar başsağlığı diliyor, evlatlarımızın geleceğine katkı sunacak kütüphanenin de hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum” diyerek, açılış kurdelesini kesti.

Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet daha sonra okul idaresinden okulun durumuyla ilgili bilgiler aldıktan sonra, sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti.

Yorum Gönder