Balkan Şampiyonu Sporcudan Başkan’a Ziyaret!

18 Kasım 2017 Cumartesi 11:33
Bu haber 708 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Balkan Şampiyonu Sporcudan Başkan'a Ziyaret!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti. 

Edirne’de düzenlenen 19.Balkan Taekwondo şampiyonasına katılan İskenderun Belediyespor taekwondo sporcusu Ayşe Demirsavcı ve Antrenör Mehmet Korhan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Başarılarının Devamını Diliyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun Belediyespor Taekwondo sporcuları ülke geneli ve uluslar arası düzenlenen şampiyonalarda İskenderun’umuzu en iyi şekilde temsil ediyor. Sporcularımız göstermiş olduğu başarılar ile İskenderun’un adını ülke genelinde iyi bir şekilde duyuruyorlar. Elde etmiş olduğunuz bu başarı bizleri son derece memnun etmiştir. Her zaman sizlerinde yanındayız. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

İskenderun Taekwondo Sporuna Adını Yazdırdı

Antrenör Mehmet Korhan ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,” Edirne Trakya üniversitesi 75. Yıl spor salonunda düzenlenen şampiyonaya Türkiye – Arnavutluk – Bosna Hersek – Bulgaristan – Makedonya- Kosova- Romanya- ve Sırbistan’dan gelen sporcular ile katıldı. Sporcumuz Ayşe Demirsavcı milli takım adına yarışarak Balkan şampiyonu olarak bizleri büyük bir mutluluk yaşattı ”diye konuştu.

Taekwondo sporcusu Ayşe Demirsavcı ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingile teşekkür ederek daha büyük başarılara imza atmak içim yoğun bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, Demirsavcıya teşekkür plaketi takdim ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

Yorum Gönder