Başbakan Binali Yıldırım Hatay Valiliğini Ziyaret Etti

02 Temmuz 2016 Cumartesi 11:42
Bu haber 1339 kez okundu

Manevi duyguların yükseldiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan ayında Hataylılar ve ilimizde misafir edilen Suriyelilerle iftar yapmak üzere ilimize Hatay’a gelen Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet Hatay Valiliğini ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım Hatay Valiliğini Ziyaret Etti

 Valiliğe gelişinde Hatay Valisi Ercan Topaca, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Başbakan Binali Yıldırım, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Vali Topaca’nın makamına geçti.

Ziyarette ayrıca Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Veysi Kaynak, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk ve Ahmet Sorgun hazır bulundu.

Ziyaretin anısına Hatay Valisi Ercan Topaca, Başbakan Binali Yıldırım’a işin uzmanları tarafından ‘dünyanın en iyi ney kamışları’ olarak ifade edilen, Asi Nehri’nin Akdeniz’e döküldüğü yerde yetişen kamışlardan yapılmış ‘Ney’ enstrümanı hediye etti.

Yorum Gönder