Başkan Fatih Tosyalı Mega Radyo’da Gündemi Konuştu

28 Mayıs 2020 Perşembe 13:19
Bu haber 765 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Mega Radyo’da yayınlanan, ‘Panorama’ söyleşi programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Tosyalı, İskenderun Belediyesi’nin 14 aylık icraatlarını masaya yatırırken, gerçekleşen ve devam eden hizmetleri, projeleri anlattı.

Başkan Fatih Tosyalı Mega Radyo'da Gündemi Konuştu
İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Mega Radyo’da yayınlanan, ‘Panorama’ söyleşi programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Tosyalı, İskenderun Belediyesi’nin 14 aylık icraatlarını masaya yatırırken, gerçekleşen ve devam eden hizmetleri, projeleri anlattı.
Deneyimli gazeteci, usta radyocu Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Panorama’ programında soruları samimiyetle yanıtlayan İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, göreve geldikleri 8 Nisan’dan bu yana özellikle İskenderun’un temel sorunlarına yoğunlaşarak birçok çalışmalara imza attıklarını söyledi. 
İskenderun’un çehresini değiştirecek birçok projeyi yürürlüğe aldıklarını belirten Başkan Tosyalı, cadde ve sokakların yıpranmış bölümlerinde sıcak asfalt kaplama ve yama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Başkan Tosyalı, İskenderun Belediye Kültür Sarayının tüm bakımlarının da tamamlandığını ve çok daha güzel olduğunu ifade ederek, vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi.
Kente luna park kazandırıldığını ve İskenderun halkının yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Tosyalı, ayrıca Sosyal ve Kültürel etkinler ile oluşturdukları kent orkestrası ve İskenderun tiyatro topluluğu ile vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti.
Mega Radyo stüdyolarından canlı yayınla gerçekleştirilen ve aynı anda karasal yayından, internet ortamından ve sosyal medya kanalından da sesli ve görsel yayınlanan ‘PANORAMA’ programının konuğu İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Semir Yazıcı’nın sorularını samimiyetle yanıtladı. 
İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara ‘Sokağa çıkma sınırlaması’ getirilmesi sonrasında yayınlanan genelge doğrultusunda ‘Vefa Destek Grubu’ oluşturduklarını belirten Başkan Tosyalı, “Devlet kurumlarımızla birlikte işbirliği içerisinde belediye olarak gerekli tedbirlerimizi aldık. Kimsesiz, evde yalnız yaşayan, engelli ve hasta 65 yaş üstü, ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Ekiplerimiz her daim görevinin başında. Cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımıza maske, kolonya ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız. Tüm ekip arkadaşlarımıza bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan da ricamız kurallara uyalım, önlemimizi alalım. Bizim için değerlesiniz” diyerek vatandaşların bu salgın döneminde maske ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri noktasında uyarılarda bulundu. 
Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan, oldukça yüksek oranda ilgi gören ‘Semir Yazıcı İle Panaroma’ söyleşi programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden sesli, ayrıca Mega Medya Grubu facebook sosyal medya üzerinden de görsel ve canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert ve Şirvan Selçuk yönetti.

Yorum Gönder