Başkan Güven; ‘Sporun ve Sporcunun Yanındayız’

11 Ağustos 2022 Perşembe 14:53
Bu haber 353 kez okundu

Arsuz Belediyesi ve Türkiye Muaythai Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ‘Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Müsabakaları’ tamamlandı.

Başkan Güven; ‘Sporun ve Sporcunun Yanındayız'

Arsuz Belediyesi ve Türkiye Muaythai Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ‘Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Müsabakaları’ tamamlandı.

Arsuz Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen müsabakalara; Arsuz Kaymakam Vekili Ahmet Açıkgöz, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve sporseverler yoğun ilgi gösterdi.  Çeşitli illerden gelen sporcuların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, kendi kategorisinde şampiyon olan kişilere, şampiyonluk kupaları verildi.

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Çok değerli sporseverler, sevgili seyirciler. Bugün Arsuz’dayız. Sporun her türlüsünü burada yapmaktayız. Biliyorsunuz bir sürü etkinlik yaptık ama Muaythai Türkiye'de az tanınan ama çok önemli bir spor dalı.  İlçemizde olması tabi bizi çok sevinirdi. Muaythai, Tayland'ta yani Uzak Doğuda gelişen bir spor dalıdır. Benim öğrendiğim ve gördüğüm kadarıyla insanların kendine güvenini yerine getiren bir spor dalı. Bunu yapan kişiler kendini savunmayı öğrenirken psikolojik olarak ta stres atıyor. Bir doktor olarak söylüyorum; vücudun her tarafı çalışıyor. Biz bu spor dalı dahil tüm branşları önemsiyoruz. Muaythai Federasyonuna ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Biz Arsuz Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanındayız. Bu şampiyonaya katılan tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum,” dedi.





Yorum Gönder