Başkan Tosyalı Ankara'da Temaslarda Bulundu

24 Aralık 2022 Cumartesi 13:05
Bu haber 291 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da temaslarda bulundu.

Başkan Tosyalı Ankara'da Temaslarda Bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da temaslarda bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a yapılması planlanan projeler ve devam eden çalışmalar ile ilgili Ankara’da verimli görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Ankara’da yoğun bir görüşme trafiğinde bulunduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettik. Kentimiz ve Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşarak, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz’ı ziyaret ettik” dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı,” Daha sonra AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile birlikte TBMM’de BBP Lideri Mustafa Destici, AK Parti Hatay Milletvekilimiz Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Kars Milletvekilimiz Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki, İzmir Milletvekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı, Denizli Milletvekilimiz Nilgün Ök, Diyarbakır Milletvekilimiz Oya Eronat ve AK Parti Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan ile bir araya geldik. TCDD Genel Müdürümüz Sayın Hasan Pezük'ü de ziyaret ederek değerli hemşerilerimize hizmet noktasında verimli görüşmeler gerçekleştirdik” diye konuştu.

Başkan Tosyalı,” Kentimize ve halkımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Projelerimizi kısa bir süre içerisinde hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Projelerimizin gerçekleşmesinde her zaman bizlere destek Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Parti Yöneticilerimize, milletvekillerimize Cumhur İttifakımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Her şey İskenderun için. “ifadelerini kullandı.





Yorum Gönder