Başkan Tosyalı: ‘Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı’

07 Ağustos 2019 Çarşamba 16:46
Bu haber 574 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzur içerisinde bayram geçirmeleri için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

Başkan Tosyalı: ‘Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı'
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzur içerisinde bayram geçirmeleri için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Hemşerilerimizin rahat bir şekilde bayramlarını yapmaları için önlemlerimizi aldık. İlgili birimlerimiz bayram boyunca hemşerilerimizin hizmetinde olacak” dedi.

İlgili belediye ekiplerinin vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için bayram sürecince görev başında olacaklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, şöyle konuştu: “Kurban pazarında ve çevresinde kesinlikle kurban kesimi yasak olup, kaçak kesim yapanlara çevre kanunu gereği gerekli cezai işlem uygulanacak.2019 yılı Kurban Bayramı dolayısı ile ilçe kurban komisyonu tarafından toplu kesim izni verilen yerler dışında kurban kesimi yapılmayacak. Kurban Bayramı’nda vatandaşların kesimhanelere yönelmeleri hem çevre temizliği açısından büyük önem taşıyor hem de vatandaş yapılan uygulamadan memnun oluyor.

İSKENDERUN KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Hemşerilerimizin rahat, sağlıklı ve huzurlu bayram geçirebilmeleri için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Belediyemiz, ilçe Tarım müdürlüğü ve ilçe müftülüğü her bayram olduğu gibi bu bayramda vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için bayram sürecince çalışacaklar. Hem dini ibadetimizi sağlıklı bir şekilde yerine getirmek hem de oluşabilecek kirliliğinin topluma ve çevreye zarar vermemesini sağlamak için önlemlerimizi aldık. Vatandaşlarımızdan da gerekli desteği ve duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz"

Yorum Gönder