CHP Meclis Üyesi Bülent Şimşek’ten Mega’ya Ziyaret

29 Temmuz 2020 Çarşamba 13:55
Bu haber 860 kez okundu

Bölgenin sevilen simalarından başarılı genç siyasetçi İskenderun Belediyesi CHP Meclis Üyesi Bülent Şimşek, Mega Medya Grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Meclis Üyesi Bülent Şimşek'ten Mega'ya Ziyaret

Bölgenin sevilen simalarından başarılı genç siyasetçi İskenderun Belediyesi CHP Meclis Üyesi Bülent Şimşek, Mega Medya Grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Meclis Üyesi Bülent Şimşek, Mega Medya Genel Müdürü Semir Yazıcı ile bir müddet sohbet ettiler.

İskenderun Belediyesi CHP Meclis Üyesi olarak, başarıyla görev yapan, siyaset arenasının renkli simalarından Bülent Şimşek, doğru, tarafsız, basın ahlak ve ilkelerinden asla ödün vermeden, yayın hayatını sürdüren Mega Medya Grubu yönetimine ve çalışanlarına başarılar diledi.

Genç siyasetçi Meclis Üyesi Bülent Şimşek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı, “Meclis üyesi olarak her zaman vatandaşa hizmet odaklı siyaset anlayışıyla hareket eden, çalışmalarıyla insanların takdir ettiği, samimi ve candan kardeşimiz Bülent Şimşek’in ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisi ile hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Sevilen genç siyasetçi Meclis Üyesi Bülent Şimşek kardeşime çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

CHP Meclis Üyesi Bülent Şimşek’te Mega Medya Grubunun 26. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Meclis Üyesi Şimşek, “CHP’nin 37’nci Olağan Kurultayı’nda tek aday olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun teşekkür konuşmasında , ‘83 milyona hizmet etmek inancından hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini söylediği’ gibi bizlerde CHP’nin bayrağını çalışmalarımızla en önde taşımaya devam ediyoruz. Nerede olursa olsun vatandaşımıza hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum” diye konuştu

Yorum Gönder