Emniyet Kemeri, Hayat Kurtarır!

30 Nisan 2022 Cumartesi 11:32
Bu haber 402 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Trafik Güvenliğinin Sağlanması ve Emniyet Kemerinin önem ve önceliği hakkında bilgilendirmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla tertip edilen programa katıldı.

Emniyet Kemeri, Hayat Kurtarır!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Trafik Güvenliğinin Sağlanması ve Emniyet Kemerinin önem ve önceliği hakkında bilgilendirmek ve farkındalığı   arttırmak   amacıyla   tertip   edilen programa katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun   koordinesinde “Bayramınız Kemerli Olsun” mottosuyla ülkemiz genelinde tüm İl ve İlçelerde eş zamanlı olarak uygulanmakta olan Trafik Güvenliği ve Emniyet Kemeri Denetimleri kapsamında İskenderun ilçesinde de çeşitli etkinlikler icra edildi.

İskenderun Kaymakamlığının uhdesinde ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün de koordinasyonuyla İskenderun Şehit Pamir Caddesi’nde başlangıcı yapılan ve kentimizin muhtelif yerlerinde gerçekleştirilen program kapsamında; “Trafikte emniyet kemeri kullanımının kaza sonrası can kaybını yüzde 45, ağır yaralanma riskini ise yüzde 60 oranında azalttığına dikkat çekilerek, konu ile ilgili olarak hazırlanan broşür ve çeşitli hediyeler halka dağıtıldı.

Söz konusu programa; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ’in yanı sıra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Tayfun Bülbül ve trafik ekipleri katıldı.

Yorum Gönder