Emniyet Müdürü Kalkan’dan Mega Haber’e Kutlama

02 Şubat 2021 Salı 16:35
Bu haber 679 kez okundu

İskenderun’da 30 Ocak2009 yılından bu yana yayın hayatında olan Mega Haber Gazetesi’nin kuruluşunun 12. yılı nedeniyle Arsuz ilçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan Mega Medya Grubu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Emniyet Müdürü Kalkan'dan Mega Haber'e Kutlama

İskenderun’da 30 Ocak2009 yılından bu yana yayın hayatında olan Mega Haber Gazetesi’nin kuruluşunun 12. yılı nedeniyle Arsuz ilçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan Mega Medya Grubu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Arsuz ilçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, 12 yıldır basın ahlak ve ilkelerinden ödün vermeden yoluna devam eden Mega Haber Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Sabahattin Uygun ve Genel Müdürü Semir Yazıcı başta olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik etti.

Arsuz Emniyet Müdürü Kalkan, yaklaşık 7 aydır Arsuz’da görevde olduğunu belirterek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Türkiye’nin yeni ilçelerinden biri olan Arsuz’un çok geniş bir yüz ölçümüne sahip olduğunu belirten Kalkan, yetersiz sayıdaki personelle birlikte Arsuz’un ve Arsuz halkının huzur ve güveni için canla başla çalıştıklarını ifade ederek, “Yakın zamanda Arsuz Emniyet birimimize Yunus Timi kurma çalışmalarımız var.  Bu konuda bölgede çok hayırsever iş insanlarımız mevcut. Bölge halkından destek göreceğimize inanıyoruz. Yakın zamanda Arsuz Emniyetimize, motorize Yunus Birimive Hizmet binası kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanında personel sayımızıartırmak üzere talep ve girişimlerimiz var. Arsuz Kaymakamımız Musa Sarı başta olmak üzere tüm kolluk kuvvetlerimizle birlikte halkımızın huzuru ve güveni için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Arsuz Emniyet Müdürü Kalkan’a teşekkürlerini ifade eden Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ise, “Bizleri bu günümüzde hatırlayan sevgili müdürümüz Dinçer Dinsever Kalkan’a bir kez daha teşekkür ediyorum. 12.yılımızı kutladığımız bu günlerde hızla değişen teknoloji ile birlikte kendimizi yenilemeye ve yayın grubumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Günümüz sosyal medya mecrasında, Mega Haber Gazetesi, www.megamedya.org ve www.hataybasin.com haber sitelerimiz,  www.megaradyoiskenderun.com ve www.megatviskenderun.com internet yayın kuruluşlarımız ile birlikte Mega Medya Grubu olarak değerli takipçilerimizin güveni ve desteğiyle daha güçlü bir şekilde yayın hayatımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Uzun yıllardır bölgede birçok görevde başarılı hizmetlerde bulunan ve şunda ise Arsuz ilçe Emniyet Müdürü olan Dinçer Dinsever Kalkan’ın Arsuz bölgesi için bir şans olduğunu dile getiren Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı ise, “Mega Haber Gazetemizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle bizleri hatırlayan değerli dost, sevgili müdürümüzün ziyareti bizleri mutlu etti. Kendisine ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


Yorum Gönder