‘En Yetkili Birimlerle Üyelerimizin Yanındayız’

14 Ekim 2020 Çarşamba 11:55
Bu haber 710 kez okundu

Geçtiğimiz Hafta sonu Belen İskenderun ve Arsuz ilçelerinde meydana gelen orman yangınında iş yerleri yanan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ziyaret edildi.

‘En Yetkili Birimlerle Üyelerimizin Yanındayız'

Geçtiğimiz Hafta sonu Belen İskenderun ve Arsuz ilçelerinde meydana gelen orman yangınında iş yerleri yanan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ziyaret edildi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın programı çerçevesinde düzenlenen üye ziyaretlerinde, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Güneş yer aldılar.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretler kapsamında İskenderun Sebze ve Meyve Halinde meydana gelen yangında zarar gören iş yerlerini ziyaret etti. İskenderun Esnaf Oda Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, Sebze Meyve Satıcıları ve Manavlar Odası Başkanı Münir Sürmelioğlu ve sebze hali esnafına geçmiş olsun dileklerinde bulunan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Odamız ve TOBB’un da destekleri ile üye iş yerlerimizin yayında olduğumuzu belirtmek isterim. İyi ve kötü günde her daim üyelerimizin yayındayız. Geçmiş olsun” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz gün içerisinde Yangın hadisesinin vuku bulunduğu Exper Filtre de incelemelerde bulunarak, Filtre yetkilisi Zeki Dokumacı ve fabrika çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. İTSO üyesi Nas Gıda ve Sarımazı da yangında iş yerleri hasar gören üyeler de gezilerek geçmiş olsun temennisinde bulunuldu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, üye ziyaretlerinde, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte Güçlü ve sosyal bir devlet, vatandaş odaklı bir yönetim anlayışıyla halkımızın yanında olmaya ve yaralarını sarmaya devam edeceğiz” mesajı verirken, çıkan orman yangında iş yerlerinde hasar oluşan fabrika yetkilileri de, ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.




 

Yorum Gönder