Engelli Genç Televizyonuna Kavuştu!

26 Ekim 2016 Çarşamba 16:59
Bu haber 1207 kez okundu

Başkan Engelli Gencin Talebine Duyarsız Kalmadı!

Engelli Genç Televizyonuna Kavuştu!

Başkan Engelli Gencin Talebine Duyarsız Kalmadı!
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kas hastalığı nedeni ile 22 yıldır yatağa mahkûm kalan 28 Yaşındaki Fatih Oğlak’ın televizyon talebine kayıtsız kalmadı.

Başkan Seyfi Dingil, Fatih Oğlak’ı Yunus Emre Mahallesindeki evinde ziyaret ederek isteği olan televizyonu kendisine teslim etti.

Annesi Fatma Oğlak tarafından kapıda karşılanan Başkan Seyfi Dingil,” Genç arkadaşımızı sosyal medya üzerinden izlediğimde çok duygulandım. Hemen kendisi ile iletişime geçildi. Bir isteğinin olup olmadığı soruldu. Kendiside evde can sıkıntısını giderecek bir televizyon ihtiyacı olduğunu ifade etmiş. Bizlerde hemen Fatih kardeşimizin isteğini yerine getirelim dedik.” şeklinde konuştu.

Engelli vatandaşlara ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını ifade eden başkan Seyfi Dingil, “Fatih kardeşimizi mutlu ettiysek ne mutlu bize. Fatih’in o güzel yüzünü güldürmek için buradayız. Umuyoruz yakın zamanda sağlığına kavuşur.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Anne Fatma Oğlak ve Fatih Oğlak ise Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, “İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok sevindirdiler. Çok mutlu olduk. Bizlerin her zaman yanında olduğunu söyledi. Allah ondan razı olsun.” şeklinde konuştular.

Yorum Gönder