Eski Bakan Mehmet Dönen İTSO’yu Ziyaret Etti

23 Ağustos 2022 Salı 13:21
Bu haber 347 kez okundu

Eski Ticaret ve Sanayi Bakanı Mehmet Dönen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Eski Bakan Mehmet Dönen İTSO'yu Ziyaret Etti

Eski Ticaret ve Sanayi Bakanı Mehmet Dönen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeleri değerlendirdi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından nezaketle karşılanan Eski Ticaret ve Sanayi Bakanı Mehmet Dönen, “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının benim için ayrı bir yeri ve önemi vardır. Ekonominin nabzı burada atar. Görev yaptığım süre içerisinde her fırsatta Ticaret Odamızı ziyaret ederek iş insanlarımız ile bir araya gelir, sorunlarının çözümü için gerekli mercilerle görüşmelerim olmuştur. Bugünde İTSO Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya gelmekten onur duydum” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Hatay’ın duayen siyasetçilerinden Bakanlık yapmış ve bölgemize önemli hizmetlerde bulunmuş eski Ticaret ve Sanayi Bakanımız Mehmet Dönen’i odamızda ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

Ziyarette ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeler değerlendirildi.

Eski Ticaret ve Sanayi Bakanı Mehmet Dönen’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, Yönetim Kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz, Sanem Akpınar, Gassan Kuran, Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şehmus Aslan yer aldı.


Yorum Gönder