Garnizon Komutanı Çoban’a Veda Yemeği

05 Ağustos 2019 Pazartesi 12:44
Bu haber 735 kez okundu

Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Garnizon Komutanı görevinin tamamlayarak Adana Ordu Evi Müdürü olarak atanan Kıdemli Albay Cengiz Çoban ve eşi Füsun Çoban onuruna veda yemeği düzenlendi.

Garnizon Komutanı Çoban'a Veda Yemeği
Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Garnizon Komutanı görevinin tamamlayarak Adana Ordu Evi Müdürü olarak atanan Kıdemli Albay Cengiz Çoban ve eşi Füsun Çoban onuruna veda yemeği düzenlendi.

Tayini çıkan Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban adına düzenlenen veda yemeğine, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Uluçınar Özel Eğitim Merkez Komutanı Deniz Yarbay Ünsal Kızıl, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Karakaş ve kurum amirleri katıldı.

Düzenlenen yemek sonrası bir konuşma yapan Arsuz Kaymakamı Sarı, Albay Cengiz Çoban ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Garnizon Komutanımız başarılı bir şekilde Arsuz’daki görevini tamamladı. Kendisi ile çalışmış olmaktan mutluluk duydum. Diliyorum ki yeni görevinde de başarılı ve mutlu olur. Kendisine ve eşi hanımefendiye sağlık ve huzur dilediğini " ifade etti.

Kısa süre de olsa Arsuz için birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Güven, “Göreve geldiğimiz günden itibaren belki de çok kısa bir süre beraber çalışma fırsatımız oldu. Ancak birlikte, uyum içerisinde çalıştık. Komutanımızın ilçemizde görev yaptığı süre zarfı içerisinde, ilçemiz adına sayısız hizmetleri olmuştur.  Ortaya koyduğu gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı Komutanımız Sayın Cengiz Çoban’a teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Sarı günün anısına Kıdemli Albay Cengiz Çoban’a, Arsuz’da yaptığı başarılı çalışmalar ve halk ile olan sıcak diyaloğundan dolayı teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Çoban ise düzenlenen veda yemeği için teşekkür ederek, Arsuz'da görev yapmış olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade eden Çoban, Arsuz’dan güzel anılarla ayrıldığını söyledi.

Uluçınar Eğitim Merkezi Komutanı Deniz Yarbay Ünsal Kızıl, 30 Ağustos’ta Albay rütbesini alarak Arsuz Garnizon Komutanlığını devir alacak.

Yorum Gönder