Gün Demokrasiye Sahip Çıkma Günüdür!

20 Temmuz 2016 Çarşamba 20:05
Bu haber 1659 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,'Gün Demokrasiye Sahip Çıkma Günüdür' dedi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, demokrasi nöbetinin 5.gününde anıt meydanında toplanan vatandaşlara seslendi.

Gün Demokrasiye Sahip Çıkma Günüdür!
Halkımız Demokrasiye Sahip Çıkmıştır

Başkan Seyfi Dingil, İskenderun halkının demokrasiye sahip çıktığını belirterek,” Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli liderliğinde Devletine, millî iradeye, demokrasiye sahip çıkan aziz milletimize şükran duyuyor ve darbe girişimine hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyor, devleti ve milleti ile Türkiye’nin umutlu yarınlarına bugün daha çok inanıyoruz.”dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” Milletimize ve demokrasimize karşı tertiplenen oyunu milletimiz bozdu. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, milli iradeye, milletimize ve demokrasiye karşı girişilen teşebbüsü lanetliyor, bu kalkışmaya karşı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın çağrılarına kulak vererek ülkesini bayrağını ve özgürlüğünü korumak için yollara dökülen milyonlarca vatandaşımızla aynı heyecanı yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan ve tarafından fetih suresi okundu ve dualar edildi.



Yorum Gönder