‘Güneyin İncisi’ne Kaset Bant Grubu Konuk Oldu

04 Ekim 2022 Salı 17:01
Bu haber 313 kez okundu

‘Güneyin İncisi’nin Yeni Sezonu 3 Ekim 2022 Saat 20.00'de Mega TV izleyiciyle buluştu.

‘Güneyin İncisi'ne Kaset Bant Grubu Konuk Oldu

‘Güneyin İncisi’nin Yeni Sezonu 3 Ekim 2022 Saat 20.00'de Mega TV izleyiciyle buluştu.

Mega TV, yeni sezonda binlerce Hatay’lının özlediği ve 4 yıllık aradan sonra yeniden ekranlara gelen Güneyin İncisi programı, Kaset Band grubu ile 5. bölümle seyirci karşısına çıktı.

Güneyin İncisi programının 5. Bölümünde Hatay’ın Sevilen grubu Kaset Bant konuk oldu. Birbirinden güzel Türkçe akustik parçalarının seslendirildiği programda konuşan İskenderun’lu Sanatçı ve program sahibi Emirhan, “ Öncelikle bize bu programı yapmamıza destek veren Mega Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’a, Bizleri her zaman desteklerini esirgemeyen sevenlerimize teşekkür ederim. Biz bu programın hayalini kuruyorduk. Şimdi 5. Bölümüyle canlı yayındayız. Rahmetli Semir Yazıcı abimizden dolayı ile bu program benim için çok büyük manevi bir değeri var. Tekrardan mekanı cennet olsun. Bu arada harika bir program oldu. Muhteşem bir grupla karşınızdayız. İlerleyen programlarda tekrardan değerli Kaset Bant grubunu Mega Tv ekrenlarında görmek isteriz” dedi.

Eğlence’nin tavan yaptığı Güneyin İncisi Programına konuk olan Kaset Band grubu solisti Merve Erke, "Öncelikle böyle bir program yaptığınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten Hatay’a yakışan güzel bir program oldu. Yeni döneminize başarılar diler, 2 ay sonra sizlerle tekrardan ekranlarda bulunacağız” dedi.

Mega Tv Stüdyolarında sahne alan Kaset Bant Grubu Türkçe akustik sevilen şarkıları Mega Tv izleyenleri ve Hatay için söyledi. Sosyal Medya’da Mega Medya sayfasını Tabip eden binlerce izleyici, Kaset Bant grubunun seslendirdikleri şarkılar ile ekranlarında keyifli anlar yaşadı. Arsuz’dan, Antakya’dan, İskenderun’dan, Belen’den Kırıkhan’dan Hatta Almanya ve Azerbaycan’dan kısacası Dünya’nın dört bir yanından izlenen program, uzun süre konuşulacak, mutlu, huzurlu ve eğlenceli bir geceyi geride bıraktı.

Mega Medya stüdyolarından canlı yayınlanan ‘Güneyin İncisi’ programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak facebook live Mega Medya internet adresi üzerinden canlı yayınlandı. İskenderunlu Emirhan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Güneyin İncisi’ programının yönetmenliğini Ali Kemal Zerenli yaparken, Kamerada Yusuf Yıldız yer aldı.









Yorum Gönder