Hatay Sağlık Sen İskenderun Şubesi Üyelerinin Yanında

24 Aralık 2022 Cumartesi 18:37
Bu haber 284 kez okundu

Hatay Sağlık Sen İskenderun Şubesi tarafından İskenderun ve Belen’de bulunan üyelerinin tamamına kahvaltı verildi.

Hatay Sağlık Sen İskenderun Şubesi Üyelerinin Yanında

Hatay Sağlık Sen İskenderun Şubesi tarafından İskenderun ve Belen’de bulunan üyelerinin tamamına kahvaltı verildi.

İskenderun Belediyesi Doğan Gazinosu’nda verilen kahvaltıya, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Volkan Yeter, Belen İlçe Sağlık Müdürü, Hatay İl Sağlık Sen Başkanı Mustafa Tekgüzel, İskenderun Sağlık Sen Başkanı Ferdi Kızıltaş, yönetim kurulu, üyeler ve farklı sendika yöneticileri de katıldı.

Kahvaltı sonrasında Sağlık Sen Hatay İl Başkanı Mustafa Tekgüzel, “Gece gündüz insan sağlığı için mücadele eden tüm sağlıkçılarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Sendika olarak her daim üyelerimizin yanındayız” dedi.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerin Güven, “Pandemide sağlıkçılarımızın yaptığı çalışmalar insanlık adına çok değerliydi. Bu nedenle sağlıkçılarımızın daha huzurlu ve güvenle çalışmaları için hükümet olarak desteğimiz tam” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Sağlıkçılarımızla bir arada olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Herkes kendi alanlarını konuşuyor. Bende İskenderun Belediye Başkanı olarak sizlere göreve geldiğim günden bu yana yaptığımız çalışmalarımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Herşey İskenderun için” dedi.

Son olarak bir konuşma yapan, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de, “Sağlık sen her zaman dik durmasını bilen bir kurumdur. Devletin her daim yanında olan bu sendikanın tüm üyelerini saygıyla selamlıyorum. İskenderun’da çok önemli çalışmalarımız oldu” açıklamasını yaptı.





Yorum Gönder