‘Hatay, Sağlıkta Gelişmeye Devam Ediyor’

16 Kasım 2020 Pazartesi 17:04
Bu haber 1193 kez okundu

Mega Radyo’da yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ Programının bu hafta ki canlı yayın konuğu, sağlık sektörünün lider yöneticilerinden İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanelerinin Genel Koordinatörü H. Ozan Yaşar oldu.

‘Hatay, Sağlıkta Gelişmeye Devam Ediyor'

Mega Radyo’da yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ Programının bu hafta ki canlı yayın konuğu, sağlık sektörünün lider yöneticilerinden İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanelerinin Genel Koordinatörü H. Ozan Yaşar oldu.

Sağlıkta Gelişim Programının 1. Yıl dönümü münasebetiyle canlı yayın programına katılan Gelişim ve Palmiye Hastaneleri Genel Koordinatörü Ozan Yaşar; kariyer yolculuğu, yöneticilikte başarının sırrı, hastanenin öne çıkan birimleri, sağlık turizmi açısından bölgemizin önemi, sağlık sektöründe markalaşma ve son gelişmeler hakkında önemli bilgileri Mega FM dinleyicileriyle paylaştı.

Sağlıkta Gelişim programının birinci yıl dönümü nedeniyle bir değerlendirme konuşması yapan Mega Medya Genel Koordinatörü Semir Yazıcı; “Bir yıldır kesintisiz canlı yayınla değerli sağlık uzmanlarımızı sizlerle buluşturan Mega Medya yayın ekibi olarak, bugün bir yıllık emeğimizin başarısını konuğumuz ve siz değerli takipçilerimizin huzurunda hep birlikte kutluyoruz. Katılım ve katkı sunan konuklarımıza ve tüm takipçilerimize teşekkür ederiz. Şu ana kadar olduğu gibi bugün de yarın da bizimle birlikte olmaya devam etmenizi dileriz.” İfadelerini kullandı.

28 yıllık profesyonel yöneticilik deneyimi olan Ozan Yaşar, Bölgenin önemli bir kurumsal markası olma yolunda oldukça mesafe kat ettiklerini belirterek; “Alanında uzman ve akademik kariyere sahip hekimlerimizle, ulusal çapta gerçekleştirdiğimiz başarılarla, unvanımızı sağlamlaştırmaya devam ediyoruz.

Teknolojik alt yapısı ve deneyimli akademik kadrosuyla, bölgenin ihtiyacına tam olarak cevap veren Onkoloji Merkezimizde, Başkent Üniversitesi ve Gelişim Hastanesi’nin, radyoterapi iş birliğinin hayata geçmesiyle birlikte, hastalara ışın tedavisi yenilenen radyoterapi cihazıyla verilmeye başlandı.

Yine, 2012 yılından bu yana hizmet veren Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezimizde, ulusal düzeyde önemli başarılara imza atıyoruz. Radyoloji Ünitemize dahil ettiğimiz bilgisayarlı tomografi cihazıyla, ‘Koroner Anjiyo’ hizmetini Hatay’da uygulayan hastaneyiz. Her türlü görüntüleme, teşhis, tedavi ve cerrahi operasyon imkanı sunan hastanemizde, bölge halkının en kısa sürede sağlık sorunlarının giderilmesi noktasında, önemli atılımları yerine getirmeye devam ediyoruz.

Palmiye Hastanesi’ni de bünyemize katarak kapasiteyi 206 yataktan 338 yatağa çıkardık. Bu yıl hedefimiz 432 yatak. Hizmetimizi 600 personelden 1002 personele yükseltmiş bulunmaktayız” dedi.

Ozan Yaşar, hastane yatırımcı sahipleri Metin Yıldız ve Yalım Yıldız’a teşekkür ederek sağlık sektörüne yatırım yapmaya fedakârca devam ettiklerini belirtirken; “Onkoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Beyin cerrahisi, Obezite cerrahisi gibi önemli branşlarda teknolojik donanımı yüksek olan Gelişim ve Palmiye Hastaneleri, Uzman hekim kadrosu, yoğun bakım üniteleri ve yatak kapasitesiyle de bölgede büyük öneme sahip. Ayrıca bölgemizin tek Sağlık Turizmi belgeli sağlık kuruluşuyuz” dedi.

Mega Radyo stüdyolarından her perşembe sabahı canlı yayımlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ söyleşi programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com ile Mega Medya Grubu Facebook sosyal medya üzerinden de canlı yayınlanıyor. Mega Medya Grubu Genel Koordinatörü Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert ve Şirvan Selçuk yönetti. 








Yorum Gönder