Hatay’ı temsil edenlerden örnek birliktelik

02 Ağustos 2018 Perşembe 10:24
Bu haber 878 kez okundu

Hatay Valisi Erdal Ata, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilimizi temsil eden eski ve yeni Milletvekilleri ile yemekte bir araya geldi.

Hatay'ı temsil edenlerden örnek birliktelik
Hatay Valisi Erdal Ata, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilimizi temsil eden eski ve yeni Milletvekilleri ile yemekte bir araya geldi.

 Vali Erdal Ata ev sahipliğinde samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen programa özel bir nedenden dolayı Milletvekili Lütfi Kaşıkçı katılamazken, Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Suzan Şahin, Vali yardımcıları Orhan Mardinli ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk katıldı. Savon Otel’de gerçekleşen akşam yemeğinde Hatay Valisi  Ata, eski ve yeni Hatay Milletvekilleri ile bir süre sohbet ederek, vatandaşlarımızın talep ve beklentileri ile Hatay’ın temel sorunları ve bunların çözümü konusunda elbirliğiyle neler yapılabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Hatay Milletvekilleri de ev sahipliği ve bu birlikteliği sağladığı için Hatay Valisi Erdal Ata’ya teşekkür ederek, Hatay’a yapılması planlanan hizmetler hakkında istişarede bulundu.

Yorum Gönder