HGC’den Başsavcı Ahmet Tekne’ye Ziyaret!

04 Ağustos 2016 Perşembe 17:38
Bu haber 1220 kez okundu

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyeleri Hatay İline yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

HGC'den Başsavcı Ahmet Tekne'ye Ziyaret!
HGC Yönetim Kurulu ve gazetecileri makamında kabul eden Başsavcı Ahmet Tekne ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Basın her zaman için çok önem verdiğim bir kurumdur, sizlerle her zaman birlikte çalışacağız, ben hizmet için varım yapamayacağım şeylerin sözünü vermem, medeniyetler ve hoşgörü şehri olarak bilinen Hatay iline Cumhuriyet başsavcısı olarak hizmet edecek olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim siz gazeteci arkadaşlarımla daha sık bir araya gelmek isterim, cemiyet başkanımızdan rica ediyorum bu buluşmaları daha da sıklaştıralım diyerek, ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

HGC Başkanı Ahmet Yetişen'de yaptığı konuşmada önce cemiyeti tanıttı. Cemiyet olarak her zaman devletin kurumları ile sıcak ilişkiler içerisinde olduklarını belirten Yetişen, Sıcak karşılama için Başsavcı Ahmet Tekne’ye teşekkür etti. Daha sonra sorulan sorulara cevap veren Başsavcı Ahmet Tekne son günlerdeki operasyonlar hakkında kısa ve net konuştu suçlular cezasını çekecek, bu olaya karışanları hukuki çerçeve içerisinde iyice araştırıp gereğini yapıyoruz kimse merak etmesin dedi. Ziyaret sonunda basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Yorum Gönder