HGC’ye Ziyaretler Sürüyor

06 Şubat 2020 Perşembe 11:06
Bu haber 511 kez okundu

7 Aralık’ta gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul seçimiyle HGC Başkanlığı görevine seçilen Abdullah Temizyürek’e tebrik ziyaretleri sürüyor.

HGC'ye Ziyaretler Sürüyor
7 Aralık’ta gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul seçimiyle HGC Başkanlığı görevine seçilen Abdullah Temizyürek’e tebrik ziyaretleri sürüyor.
Antakya İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Kezban Kuran ve yönetim kurulu üyeleri HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e ziyarette bulundular.

HGC Hizmet Binası’nda HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’i ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan gündemde olan konuları ve asayiş olaylarını değerlendirirken, Olağan Genel Kurul sonrasında göreve seçilen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu ile birlikte tüm birimlerde görev alan basın çalışanlarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ise HGC ile yapılabilecek ortak projeler hakkında bilgi verirken, göreve seçilen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
ADD Başkanı Kezban Kuran HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e gerçekleştirdiği ziyarette son günlerde spor kamuoyunu yakından ilgilendiren ve yapım çalışmaları devam eden Hatay Stadyumu isminin Hatay Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesi gerektiğini ifade ederken, Başkan Temizyürek’e görevinde başarılar diledi.

Yorum Gönder