Huzur Veren İftar

25 Haziran 2016 Cumartesi 11:17
Bu haber 1401 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bu kez ilçeye hizmet edenleri aynı sofrada buluşturdu. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, mahallelerdeki sorunların çözüm ortakları olan muhtarları iftarda ağırladı.

Huzur Veren İftar
Madenli Orkinos Restaurant’ta verilen iftara ev sahipliği yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha tüm misafirlerini kapıda karşılarken,  örnek bir ev sahipliği sergiledi. Arsuz Garnizon Komutanı Ahmet Özturşucu ve eşi, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ve yönetim kurulu, belediye başkan yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci, meclis üyeleri, birim müdürleri ve daire müdürleri ile mahalle muhtarlarının eşleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğinde, Başkan Culha iftar duasının ardından yaptığı kısa konuşmada katılımcılara teşekkür etti.

Birlik ve beraberliğin yine en güzel örneklerinden birinin sergilendiği iftar yemeğinde, mahalle muhtarlarıyla uyumlu çalışmaların devamını temenni eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Mübarek Ramazan Ayı’nda muhtarlarımızın onuruna verdiğimiz yemeğe hepimiz hoş geldiniz. İftar gecesinde bizleri onure ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. İnşallah bu kutlu ayı daha nice yıllar birlikte sağlık ve huzur içerisinde kutlarız” dedi.

Yorum Gönder