İGC Yönetiminden İTSO’ya Nezaket Ziyareti

13 Ağustos 2021 Cuma 18:09
Bu haber 459 kez okundu

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)) Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

İGC Yönetiminden İTSO'ya Nezaket Ziyareti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İGC Genel Sekreteri olan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden merhum Hilmi Diken için basın camiasına bir kez daha baş sağlığı mesajını iletti.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, basının önemine vurgu yaparak, gerçek anlamda emek sarf ederek, zor şartlar altında onuruyla mesleğini icra eden basın çalışanlarının her zaman yanında olduklarını vurguladı.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ise “İskenderun’da birlik ve beraberlik içerisinde kamu kurum ve kuruşları, kamuoyu başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluş temsilcileri ve halkı bilgilendirme adına özverili bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Ziyarette, İskenderun’un ekonomik sosyal anlamda genel sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)) Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt yer aldı.





Yorum Gönder