İGC'den Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar'a Ziyaret

10 Haziran 2022 Cuma 13:25
Bu haber 341 kez okundu

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ı ziyaret etti.

İGC'den Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar'a Ziyaret

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ı ziyaret etti.

Pandemi sonrasında Arsuz’da yaz sezonunun açılması ile ilgili Arsuz ve Turizm konusunun gündem oluşturduğu ziyarette konuşan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, ülke zenginliklerinin önemine değinerek su ve toprak ülkelerin sahip olduğu stratejik iki önemli unsur. Su ve toprağın ne kadar kıymetli olduğunu yaşadığımız pandemi döneminde herkes bir kez daha anlamış durumda. Salgında toplantıların, ziyaretlerin en asgari şartlarda yerine getirildiğini yaşadık. Ama topraktan ürettiklerimiz bizlerin besin içtiğimiz su yaşam kaynağımız oldu.  İşte bu nedenle toprak ve su stratejik öneme sahiptir korumalıyız” şeklinde konuştu.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, salgın döneminin ardından Arsuz’da turizmin canlanacağını belirterek ilçe kalkınmasında turizmin önemine de işaret ederek, Arsuz’un turizm’de yeniliğe ve atağa ihtiyacı olduğunu yineledi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetimi ve üye gazetecilerin hazır bulunduğu ziyaret programında yoğun mesai saatlerine rağmen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni konuk etmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek medya meslek kuruluşu olarak ülke kalkınmasından yana olduklarını ifade etti ve ev sahipliğinden dolayı Arsuz kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’a teşekkür etti. Ziyarette Kaymakam Adayı Ahmet Açıkgöz de hazır bulundu.


Yorum Gönder