İkinci Bahar EXPO’da İzleyiciyle Buluştu

08 Ekim 2022 Cumartesi 14:15
Bu haber 332 kez okundu

Serkan Budak'ın Alfonso Passo'nun eserinden uyarlayıp yönettiği "İkinci Bahar" tiyatro oyunu EXPO alanlarında tiyatro severlerle buluştu.

İkinci Bahar EXPO'da İzleyiciyle Buluştu

Serkan Budak'ın Alfonso Passo'nun eserinden uyarlayıp yönettiği 'İkinci Bahar' tiyatro oyunu EXPO alanlarında tiyatro severlerle buluştu.

‘Hayat sizi, ilkbaharınızda, kara soğuğa fırtınaya terk ettiyse, mutluluğu yakalayabilmek için, karşınıza çıkan İkinci Bahar’ın suçu ne?’ fikri ile yola çıkılan oyuna EXPO izleyicileri her iki alanda da yoğun ilgi gösterdi.

Cihat Tamer, Suzan Aksoy, Kerem Poyraz Kayaalp, Selin Köseoğlu Ve Serkan Budak’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı oyun; yalnızlığın, hastalıkların, mutsuzluğun gölgesinde bir hayat yaşayan Nihal Hanım ve Orhan Bey’in hayatlarının ikinci baharını yaşayabilmek için yakaladıkları fırsatı anlatıyor. Oyun, Nihal Hanım’ın kızı Aslı’ya, Orhan Bey’in ise oğlu Tolga’ya rağmen, ellerine geçen bu fırsatı ve gönüllerini titreten, kendilerine yeniden yaşama sevincini sunan bu İkinci Bahar’ı nasıl yaşayacaklarını konu alıyor.

Oyunun Antakya gösteriminde HATSU Genel Müdür Yardımcısı Hüsna Karayazgan ve Arsuz gösterimi sonunda ise Erzin Belediye Meclis Üyesi Oktay Vaysal Özsoy oyunculara çiçek takdim etti.


Yorum Gönder