İskenderun Gençlik Merkezi’nden Yaz Kursları Kapanış Şenliği!

29 Ağustos 2023 Salı 13:57
Bu haber 228 kez okundu

Yaz aylarında gençlerin ve ailelerinin uğrak noktası İskenderun Gençlik Merkezi yaz kurslarına veda programını Gençlik Merkezindeki kurs öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmaları velilerin ve protokolün katılımıyla gerçekleşen bir şenlikle kutladı.

İskenderun Gençlik Merkezi'nden Yaz Kursları Kapanış Şenliği!

Yaz aylarında gençlerin ve ailelerinin uğrak noktası İskenderun Gençlik  Merkezi  yaz  kurslarına  veda programını Gençlik Merkezindeki  kurs öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmaları  velilerin ve protokolün katılımıyla gerçekleşen bir şenlikle kutladı. DENEYAP Türkiye, Futbol, Akıl ve Zeka oyunları, Kuran-ı Kerim, İnovasyon, Voleybol, Resim, Badminton, Kort Tenis,  Ahşap Yakma, Takı Tasarım, Ebru Sanatı, Piyano, Gitar, Bağlama gibi spordan sanata müzikten  inovasyona  kadar   verilen kurslar gençlerin her türlü kişisel gelişimlerine yaz tatilinde büyük katkı sağladı. Yaz kursları kapanış şenliğinde öğrenciler yaz boyu yaptıkları eserleri sergilediler.

Velilerin ve katılan protokolün hayranlıkla inceleyerek gezdiği programdaİskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, DENEYAP Türkiye ve İnovasyon atölyeleri çalışmalarını gezip öğrencileri dinleyerek tebrik edip  gençlerle masa tenisi, langırt, badminton gibi spor branşlarında  oynayarak ve sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler.Ayrıca  İskenderun Gençlik Merkezinde yapılan yaz kursları kapanış şenliğinde sayın Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’ e Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin : 6 Şubat Deprem felaketinden sonra gece gündüz demeden çalışarak ve her zaman biz Gençlik Merkezi gönüllülerimizin yanında olan gençlerin önem verdiği gönüllülüğün simgesi olan kırmızı yeleği sayın kaymakamımıza takdim etmek istiyoruz, ifadelerini kullanarak  hediyesini verdi. Şenlikte Hayata Destek ekibi de yerini aldı. Öğrencilere kendi standını kurarak yüz boyama, el baskısı gibi etkinlikler yaptırarak ve hediyeler dağıtarak öğrencilerin yüzünü güldürdü. Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;

“Her yaz döneminde olduğu gibi bu yaz döneminde de gençlerimiz için en eğlenceli ve en eğitici kurslarımızla yaz tatilimizi dolu dolu  geçirdik. Spordan sanatsal alanlara kadar pek çok farklı alandaki kurslarımızla öğrencilerimizin sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirerek hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına katkı sağladık ve bunu da  kapanış şenliğimizde Gençlik Merkezi ailesi olarak coşkuyla kutladık.Yoğun katılımın olduğu ve memnuniyeti yüksek bir program yaptığımız için son derece gururlu ve mutluyuz.”




Yorum Gönder