İskenderun Lobisi Oluşturulmalı!

23 Eylül 2016 Cuma 15:34
Bu haber 1643 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, el birliği ile İskenderun’u geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

İskenderun Lobisi Oluşturulmalı!
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil:

El Birliği İle İskenderun’u Geleceğe Taşıyacağız!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, el birliği ile İskenderun’u geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat ve Oda Başkanlarını ziyaret etti.

Eğitime Destek Olmaya Devam Edeceğiz!

İlk ziyaretini İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven’e yapan Başkan Seyfi Dingil,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar eğitime destek olduk olmaya devam edeceğiz. En büyük yatırım insana olan yatırımdır. Bir ülke ancak eğitimli bireyler ile geleceğe hazırlanır. Bu vesile ile 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılını kutluyor, sizlerin şahsında öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyorum” dedi.

Güven ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti ve eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Her Zaman Diyalog Halindeyiz!

Ardından İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil,” Bilindiği üzere Büyükşehir yasası ile birlikte birçok müdürlük Büyükşehir’in yetkisine geçti. Büyükşehir’in Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKAME)ulaşım ve trafik ile ilgili kararları alıyor. Bizler her zaman elimizden geldiğince sizlerin sorunlarını, taleplerini, istek ve önerilerini ilgili birime aktarıyor, çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz. Erol Bey ile sürekli sürekli diyalog halindeyiz ”diye konuştu.

Oda Başkanı Erol Akın ise gerçekleşen ziyaretten dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, ”Belediye Başkanımız Seyfi Dingil sağ olsun bizlere her zaman destek oluyor sorunlarımız ile ilgileniyor. Biz kendisini içimizden biri olarak görüyoruz. Hepimizin amacı hizmettir. Bu anlamda şoför esnafının sorunlarının çözülmesi bizler her daim destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Başkan Seyfi Dingil, yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

İskenderun Lobisi Oluşturulmalı!

Daha sonra İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat ve Oda Başkanları ile bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil, ”Esnaflarımız bizlerin gözbebeğidir. Kentin gelişmesi ve kalkınması noktasında elimizden geleni yapıyoruz. İskenderun’u daha ileriye götürmek için ele ele vermeliyiz. İnşallah el birliği ile İskenderun’umuzu daha yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz. Sizlerin görüş ve öneri bizler için çok önemli. Her zaman yanınızdayız.” dedi.

İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat ve Oda Başkanları ise İskenderun’un yararına olan her türlü adıma destek olmaya hazır olduklarını belirterek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil ile başarı dileklerini ilettiler.

Yapılan konuşmaların ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum Gönder