İskenderun’a 600 Bin M2 Parke Taşı Döşeniyor!

26 Ağustos 2016 Cuma 19:08
Bu haber 1108 kez okundu

İskenderun Belediyesi kent genelinde yaklaşık 600 bin metrekare parke taşı döşeme çalışmasına başladı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin farklı bölgelerinde başlayan parke döşeme işlemlerini yerinde inceledi.

İskenderun'a 600 Bin M2 Parke Taşı Döşeniyor!
İskenderun Belediyesi kent genelinde yaklaşık 600 bin metrekare parke taşı döşeme çalışmasına başladı.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin farklı bölgelerinde başlayan parke döşeme işlemlerini yerinde inceledi.
Çalışmalar Titizlikle Sürüyor!

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”En kısa zamanda bozulan ve ihtiyaç duyulan tüm alanlarda parke yol ve kaldırım çalışmalarına ağırlık veriyor ve titizlikle devam ediyoruz. Bunları en iyi şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Mahallelerde planlamalar yapıldı, arkadaşlarımız şuana kadar yapılan işlerle ilgili bizleri bilgilendirdi. En kısa zamanda inşallah sokaklarımız pırıl pırıl parke taşı ile döşenmiş olacak. Hemşerilerimiz daha rahat etmiş olacak. ”diye konuştu.

Her Şey İskenderun İçin!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yol kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Yapılan çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçemiz modern bir görünüme kavuşacak. Bunun içinde elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bütün mahallelerimizin ihtiyacını gidermek için çalışmalarımız sürecek. “şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından kurban kesimi gerçekleştirilerek parke ve kilit taşı döşeme çalışmaları başladı.

Yorum Gönder