İskenderun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos 2021 Pazartesi 17:53
Bu haber 415 kez okundu

İskenderun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99.yıl dönümü coşku ve gurur ile kutlandı.

İskenderun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

İskenderun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99.yıl dönümü coşku ve gurur ile kutlandı.
Büyük zaferin 99. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıt Alanında düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Atatürk Anıt Alanı'nda icra edilen çelenk sunma töreninde; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nca Ata' mızın manevi huzurunda çelenk sunulmasının müteakibinde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete intikal eden aziz şehitlerimizin anısına bir dakika saygı duruşunda bulunularak, istiklal marşımızın eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Törene; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İSTE Rektör Vekili Prof. Dr. Meltem Eken, askeri ve idari erkan, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe teşkilatı başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri,TSK ve Emniyet Teşkilatı mensupları ile basın mensuplarımız ve değerli halkımız katıldı.















Yorum Gönder